FORSIDE PROFIL KONTAKT OS | WEBSHOP XTERN MONTAGE APS
Intern skiltning
- Curvesign
- Locksign
- Plansign
Facadebogstaver
Lysskilte
Pyloner
Digital skiltning

Skiltesystemer til intern skiltning

Vi har siden 1991 leveret intern skiltning for skoler, virksomheder, idrætshaller, plejehjem, boligforeninger, arkitekter, butikscentre mm.

Til intern skiltning bruger vi et af Danmarks bedste skiltesystemer. Skiltesystemet er delt op i 3 kategorier CurveSign, LockSign og PlanSign.

CurveSign er designet med en let buet front og leveres i 2 standard farver grå og hvid. Derudover kan de leveres i alle RAL-Farver, og dermed tilpasses ethvert miljø.

LockSign er i klassisk, enkelt design og leveres i 2 standard farver i sølv eloxeret og hvid. De kan ligeledes leveres i alle RAL-Farver. LockSign er især god til skiltning af boliger og institutioner både internt og eksternt.

PlanSign's tidløse, minimalistiske design harmonerer med alle miljøer og vandt i 2004 en af de mest prestigefyldte design konkurrencer iF Design Award Contest hvor over 1.600 produkter fra 32 forskellige lande var tilmeldt.

I alle 3 serier finder du vægskilte, vingeskilte, nedhængs skilte, møderumsskilte bordskilte og skilte pyloner der kan bruges som infostandere.

I Curvesign og Plansign serien finder du også et elektronisk informationssystem som vægskilt, nedhængt skilt og pylon. Skiltene kan bruges til generel information, styring af møderums aktiviteter, velkomst af gæster osv.

For mere information gå til Digital skiltning.

Har du spørgsmål angående intern skiltning så kontakt os på telefon 7022 3648 eller via vores email info@4maskilte.dk.
Curvesign
Designet med en let buet front og leveres i valgfri farver.
Locksign
Klassisk, enkelt design der leveres i den farve du ønsker.
Plansign
Tidløst, minimalistisk design der harmonerer med alle miljøer.
4ma skilte a/s Tlf: 7022 3648 Email: info@4maskilte.dk CVR: 36455586